Om oss

om-oss-banner

Dipl.ing. Houm AS ble grunnlagt i 1926 og har siden levert teknisk kompetanse, laboratorieutstyr og instrumenter til norske bedrifter, institusjoner og forskningsmiljøer.

Vi har et bredt kontaktnett av produsenter verden over og kan rådgi våre kunder om hvilket utstyr som best dekker deres behov.

Høy driftssikkerhet og lav totalkostnad

Houm ivaretar helheten. Vi kan installere utstyret og gi opplæring i betjening og vedlikehold. For å sikre lang levetid, tilbyr vi serviceavtaler.

Om utstyret skulle svikte, yter vi rask assistanse. For noe utstyr kan vi også tilby utlånsavtaler. Resultatet er at våre kunder oppnår en høy driftssikkerhet og dermed en lav totalkostnad på levert utstyr.

Houms nyttefunksjon

Basert på en bred kontaktflate med produsenter og tilhørende miljøer for forskning og utvikling i store deler av verden, søker vi etter nye produkter og løsninger som kan være til god nytte for våre kunder.

Som bindeledd mellom våre leverandører og kunder bidrar vi med produktinformasjon, avklaring av hvilket utstyr som best dekker aktuelle behov, innkjøp, mellomfinansiering og testing av utstyr før utlevering.

Vi har et betydelig lager av apparater og reservedeler. Sist men ikke minst kan vi gi opplæring i bruk og vedlikehold, samt ta hånd om reklamasjoner, vedlikehold og reparasjoner.

Vi hører gjerne fra deg/dere på (+47) 22 09 40 00 eller post@houm.no.

Finn det du leter etter

Produkter

Vi hjelper deg!

Vi hører gjerne fra deg hvis du har spørsmål eller henvendelser om våre tjenester eller produkter.