Houm – Din lokale servicepartner

HOUM – Service Fra A til Å

Som servicekunde hos Houm sikrer vi at produktet ditt fungerer optimalt til enhver tid. Vi svarer alltid kjapt på eventuelle henvendelser og følger opp service og kalibreringsintervall, slik at du slipper å passe på dette. Vi har lokal tilstedeværelse og bidrar til at produktet ditt er klart til bruk for hver oppgave, hver dag, hele året.

Houm Serviceavtale gir deg skyfri himmel

Gjennom våre serviceavtaler sikrer vi beskyttelse av din investering. Noen ganger haster det, og derfor har vi kvalifiserte serviceingeniører lokalt. Vårt serviceteam er klare på kort varsel, enten det kreves telefonisk support eller on-site arbeid. Hos oss får du direkte kontakt med et meget kvalifisert service-team som står klare til å bistå.

Fra A til Å

Med Service fra A til Å mener vi at vi tar vare på våre kunder og deres produkter hele veien. Vår serviceavdeling befinner seg i Norge, og vi har kort responstid dersom det skulle oppstå et behov. Fra man bestiller et produkt hos oss skal man føle seg ivaretatt. Vi sikrer at bestillingsprosessen går fint, og at du har all nødvendig informasjon. Vi gir råd i spørsmål rundt plassering, montering og opplæring. Vi bistår med opplysninger rundt plassering av produkt, hva det vil trenge av tilkoblinger som strømkurs, vann, avløp etc. slik at alt er klart når produktet leveres.

Vi anser ikke leveransen som fullført før produktet står på rett plass og er i drift. Produktene våre varierer fra lette småprodukter, til store installasjoner hvor det kreves heisekran for plassering. Siden det for mange ville vært frustrerende å få et fryseskap på ca 200 kg plassert på parkeringsplassen bistår vi med plasseringsarbeidet.

Når produktet er plassert og koblet til sikrer vi korrekt installering. Vi ønsker å være med i denne prosessen slik at både vi som leverandør og du som kunde kan være sikker på at produktet er forskriftsmessig installert og klart til bruk. Vi bistår også gjerne med opplæring og instruksjoner for bruk og enkelt vedlikehold av produktene slik at dere ikke mister dyrbar tid.

Alt i alt, kan du være sikker på at produkter kjøpt hos oss blir levert og installert hos deg uten ubehagelige overraskelser.